Wat vinden onze klanten

Met onderstaand formulier kunt u uw recensie doorgeven

Indy, 8 maanden oude duitse herder, brak zijn linker achterpoot vorig jaar september tijdens het rennen. Dierenarts belde Monique op en gelukkig konden we al snel bij haar terecht. Bleek gebroken groeischijf en hij werd meteen geopereerd. We hebben heel veel gehad aan het overleg per email met Monique. Evenals van de bezoeken aan de dierenarts in mijn woonplaats. Gelukkig loopt hij weer prima. Dagelijks een uur door de duinen om de spieren weer op te bouwen. Deze week wordt hij 1 jaar, de lummel. Geen van mijn honden heeft zo vaak een dierenarts gezien. En dan zulke fijne betrokken dierenartsen. Ben blij dat we bij Monique en haar team terecht zijn gekomen. Bedankt Monique.

Nelleke de Jong - 24 januari 2018

Met een gerust gevoel richting huis, en door verwezen naar de orthomanuele therapeut. Fijne dierenarts en assisente, nemen de tijd voor je. Heldere uitleg, niet op kosten gejaagd door een extra foto als het niet nodig is. Kortom…Ik hoop dat het niet nodig is maar voor de specialisatie kom ik de volgende keer weer.

19 december 2017

Super dierenarts met een hart van goud en heel deskundig. Super blij met ze en Milla ook. Ze komt elke x weer heel blij binnen.

Sabrina Barelds - 20 november 2017

Potgieterlaan 1, 3702 GS Zeist, (030) 820 11 73, info@vetcz.nl